در این اموزش قصد داریم به شما تعمیر محافظ های برق را اموزش دهیم که یک سری خرابی های کلی دارند و تعمیر آن کار سختی نیست و راحت می شود از راه تعمیر آن درامد عالی داشتد .

 

 

ویدیو اموزشی

 

نحوه تست قطعات

برای دیدن نحوه تست قطعات محافظ برق مثل خازن ها و دیود ها این جا کلیک کنید .

چه مقدار پول برای تعمیر محافظ برق باید از مشتری بگیریم ؟

 متاسفانه در ایران برای تعمیر برد های الکترونیکی نرخ دقیق و ثابتی وجود ندارد و معمولا برای تعیین قیمت به مواردی مثل قیمت و نوع خود دستگاه قطعات و وسایل استفاده شده برای تعمیر دستگاه و مدت زمان و سختی کار برای تعمیر محاسبه می شود .

چه قسمت از محاقظ برق بیشتر خراب می شود ؟

طبق مطالبی که در ویدیو هم گفتیم بیشتر قسمت تغذیه خازنی محافظ مخصوصا خازن های الکترولیتی و دیود های ان احتمال خرابی زیادی دارند و برای دیدن نحوه تست خازن ها اینجا کلید کنید و برای دیدن نحوه تست دیود ها هم این جا کلیک کنید .

قسمت دیگر که ممکن است خرابی داشته باشد دیود هرز گرد رله و ترانزیستور راه انداز رله که در کنار ان قرار می گیرد هم می تواند خرابی داشته باشد ،خرابی های قطعات برد مثل خرابی ای سی مقایسه گر LM324 و مقاومت ها و خازن ها و دیود های زنر بقیه قطعات هم ممکن است خرابی داشته باشند .

چند نکته مهم برای تعمیر محافظ های برق

حتما حتما قبل از شروع تست و عیب یابی مدار اتصالات مدار راچک کنید و مطمعان شود برق 220 ولت به ورودی های مدار می رسد و اگر محافظ دارای فیوز است حتما باید ان را چک کنید ( دلیل خرابی خیلی از مدار ها قطع بودن اتصالات ورودی مدار است و برد و قطعات کاملا درست بوده اند و با وصل کردن اتصالات ورودی مدار درست شده است ، این اتفاق برای من زیاد اتفاق افتاده است که برد های زیادی را فقط با وصل کردن اتصالات ورودی مدار درست شده است ) .


 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *